Wizz Air Beograd Hamburg povoljno

Potrebna mi je Wizz Air Beograd Hamburg povoljno za putovanje u septembru. Zanima me da budem u Hamburgu jedno sedam dana. Koja je cena i koji je red letenja? Aleksandar Bajić, Trstenik

Posetilac: Aleksandar Bajić, Trstenik
Datum: 07.07.2020
Grupa: Low Cost avio kompanije

Wizz Air Beograd Hamburg povoljno

Poštovani gospodine Bajiću,

Low cost avio kompanija Wizz Air počinje direktno da saobraća na liniji Beograd-Hamburg-Beograd uskoro! Wizz Air Beograd Hamburg povoljno letovi će se u oba pravca po redu letenja koji je podložan promenama odvijati tri puta nedeljno. Time se ostvaruje želja naših brojnih putnika koji žele da se brzo, lako i jeftino prevoze iz Beograda direktno do Hamburga. Što se tiče putovanja u septembru letovi Wizz Air Beograd Hamburg povoljno će se odvijati u intervalu 02.09.20-09.09.20. Cena POVRATNE avionske karte na relaciji Beograd-Hamburg-Beograd sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 7843 dinara. Želimo Vam lep provod u Hamburgu, a Wizz Air će se pobrinuti za Vaš transport. Za sve što Vas još zanima u vezi avio karte Wizz Air Beograd Hamburg povoljno možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Srećan put!

Važna pitanja za avio karte za Hamburg

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Hamburg?

Iz Beograda za Hamburg možete leteti avio kompanijom Wizz Air i Air Serbia.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Hamburg?

Avio karte za Hamburg je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Hamburg?

Avio karte za Hamburg možete kupiti u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Hamburg?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.

Slična pitanja i odgovori u vezi leta Beograd Hamburg


Red letenja Beograd Hamburg Wizz Air

Po sadašnjem redu letenja koji je podložan promenama, letovi na liniji Beograd-Hamburg-Beograd će se obavljati tri puta nedeljno (ponedeljkom, sredom i petkom) u sledećim terminima:

- Iz Beograda za Hamburg sa polaskom u 13:35h i sletanjem u 15:50h.

- Iz Hamburga za Beograd sa polaskom u 16:25h i sletanjem u 18:35h.